معرفی گروه جریان شناسی مهدویت گروه جریان شناسی مهدویت سومین گروه پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی می باشد 3.  گروه جریان شناسی مهدویت

جریان شناسی مهدویت حوزه‌ای است که به شناخت جریان‌ها و فرقه‌ها در عرصه مهدویت می‌پردازد به بیان دیگر جریان همان حرکتی است که در جامعه بر اساس معیار خاصی شکل می‌گیرد و تحولاتی را به همراه می‌آورد. جریان شناسی یک جریان نیز مطالعه چگونگی شکل‌گیری آن و شناسایی عواملی است که به گونه‌ای با آن درگیرند. جریان شناسی به دو بخش شناخت جریان‌های مثبت و منفی تقسیم می‌شود که البته هدف در این حوزه بیشتر قسم دوم یعنی جریان‌های منفی است؛ یعنی جریان‌هایی که نوع فعالیت آنها اثرات نامطلوبی در حوزه مهدویت ایجاد می‌کند. و با ارزش‌های پذیرفته شده مهدویت همخوانی ندارد نظیر جریان بابیت، بهائیت، مدعی یمانی، مدعی سودانی و ... که در این گروه علاوه بر شناسائی گروه‌های انحرافی مهدویت، به عوامل و بسترهای اجتماعی و فرهنگی و تمدنی که زمینه ساز شکل‌گیری آنها می‌شود پرداخته خواهد شد.

پربازدید‌ترین مطالب

پربازدید‌ترین مطالب

[Control]

logo-samandehi