انتظار در اهل سنت

کتاب بررسی و تحلیل انتظار در اهل سنت

به گزارش خبرنگار ایسکا کتاب بررسی و تحلیل انتظار در اهل سنت مولف حجت الاسلام حسین الهی نژاد عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در پاییز 95 به چاپ رسیده است. در این کتاب آمده است:
انتظار در میان اهل سنت با دو رویکرد منبع محور و باور محور قابل پی گیری است در رویکرد منبع محور، به منابع حدیثی اهل سنت توجه شده و وجود مقوله انتظار در آنها رصد می شود که آیا در کتب صحاح، مسانید، جوامع ، اطراف و... احادیثی با واژه انتظار نقل شده است یا خیر؟ و آیا نقل آنها به صورت عام است یا خاص؟ اما در رویکرد باور محور به جایگاه انتظار و کارکرد آن در میان اهل سنت توجه می شود که آیا مقوله انتظار جزء آموزه های اعتقادی اهل سنت است یا غیر اعتقادی؟ قلمرو و کارکرد آن در میان اهل سنت چگونه است؟ آیا با نگرش منفی دنبال می شود و یا به صورت مثبت؟ و آیا با رویکرد عام پی گیری می شود و یا با رویکرد خاص و نیز نقش اندیشمندان و عالمان اهل سنت در این مورد یعنی در اشاعه صحیح فرهنگ انتظار در میان اهل سنت چگونه است؟

منبع:حسین الهی نژاد

تاریخ خبر: 1395/9/15 دوشنبه
تعداد بازدید کل: 332 تعداد بازدید امروز: 2

پربازدید‌ترین مطالب